Rreth Kompanisë

Ne jemi krenarë për faktin që Oneplus është një markë cilësore e dritareve

Ne nuk bëjmë vetëm dritare dhe dyer të shkëlqyera rezistente ndaj uraganeve, por fokusohemi me vendosmëri në sigurinë dhe inovacionin për të udhëhequr industrinë.Në vitin 2008, ne filluam të studiojmë tregun dhe synuam me saktësi të fokusoheshim në kërkimin dhe zhvillimin e dritareve dhe dyerve inteligjente të nivelit të lartë.Ne kemi më shumë se njëzet patenta dhe kemi marrë një sërë kreditesh, të tilla si Ndërmarrja Kombëtare e Teknologjisë së Lartë, Shkencë dhe Teknologji, Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme…

  • rreth nesh-
  • te1