Rreth Oneplus

Rreth Oneplus: Dritare dhe Dyer me Cilësi Pioniere

Në Oneplus, ne jemi jashtëzakonisht krenarë që jemi një markë e besuar për dritare dhe dyer si në tregjet vendase ashtu edhe në ato të huaja.Por ne jemi më shumë se thjesht zgjidhje të shkëlqyera rezistente ndaj uraganeve;ne jemi të përkushtuar për të vendosur standardet e industrisë përmes fokusit të palëkundur në sigurinë dhe inovacionin.

Udhëtimi ynë

Vështrim i Tregut: Në vitin 2008, ne nisëm një udhëtim për të studiuar me përpikëri tregun.Qëllimi ynë i saktë ishte i qartë: të thelloheshim në kërkimin dhe zhvillimin e dritareve dhe dyerve inteligjente të nivelit të lartë.
Patentat dhe vlerësimet: Me nderimin e mbi njëzet patentave, ne kemi fituar njohjen si njëNdërmarrja Kombëtare e Teknologjisë së Lartë, aShkencë dhe Teknologji Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme, dhe aNdërmarrja udhëheqëse e cilësisë.Këto vlerësime pasqyrojnë përkushtimin tonë ndaj përsosmërisë.
Certifikatat: Akredituar meCE,NFRC, dheSai Globalçertifikatat, ne qëndrojmë si një testament për cilësinë, performancën dhe shërbimin.
Besimi Global: Ndërtuesit dhe miliona familje në mbarë botën na besojnë.Pavarësisht nëse kërkoni produkte rezistente ndaj goditjeve ose pa goditje, jini të sigurt se çdo dritare dhe derë e prodhuar me porosi në fabrikën tonë është projektuar për elegancë, qëndrueshmëri dhe mbrojtje të zgjeruar të hapësirës.

Qasja e Oneplus

Inovacioni në thelb: Si pjesë e familjes së markave KINTE, inovacioni drejton punën tonë.Për më shumë se 15 vjet, ne kemi udhëhequr tregun duke përmbushur kërkesat e klientëve me produkte të avancuara.
Të dëgjuarit dhe të mësuarit: Ne kërkojmë në mënyrë aktive reagime nga anëtarët e ekipit, tregtarët dhe pronarët e shtëpive.Njohuritë e tyre na frymëzojnë të eksplorojmë zgjidhje, ide dhe frymëzime të reja.
R & D rigoroz: Kur inovacioni kërkon, ne zhytemi thellë në kërkimin dhe zhvillimin.Standardet tona të rrepta sigurojnë që çdo produkt i ri mishëron forcën, bukurinë dhe cilësinë.

Përmirësoni hapësirën tuaj të jetesës ose të punës me Oneplus-ku bashkohen siguria, stili dhe dizajni i zgjuar.

Udhëtimi ynë: Pikat kryesore dhe inovacionet

2008: Fillimi i kompanisë

 • Z. Jacky Yu themeloi kompaninë Kinte në Foshan City me një ekip prej tre punonjësish.
 • Më vonë, kompania iu nënshtrua një transformimi, duke marrë emrinOnepluspër të nënkuptuar përmirësim të vazhdueshëm në linjat tona të produkteve.

2011: Prodhimi i dritareve dhe dyerve

 • U krijua Foshan Oneplus Windows and Doors Co., Ltd. (KINTE®).
 • Misioni ynë: Për të përmbushur kërkesën në rritje për dritare dhe dyer me cilësi të lartë.

2016: Sipërmarrja në tregtinë e eksportit

 • Në ndjekje të personalizimit të përsosur për produktet industriale, dritaret dhe dyert arkitekturore dhe sistemet e portave të aluminit, Oneplus zgjeroi eksportimin e tij.
 • Produktet tona gjetën favor në tregjet evropiane dhe amerikane.

2018: Muzeu i Përvojave

 • Kinte Windows and Doors zbuloiSalla e Eksperiencës së Dyerve dhe Dritareve të Dekorimit Inteligjent të Personalizuar të Shtëpisë.
 • Ky lançim shënoi një moment historik të rëndësishëm në përkushtimin tonë ndaj inovacionit dhe kënaqësisë së klientit.
 • Bashkohuni me ne në këtë udhëtim të jashtëzakonshëm, ku cilësia, inovacioni dhe përsosmëria bashkohen.
rreth

Historia e Oneplus: Ngritja e cilësisë dhe dizajnit në qendër të njeriut

Oneplus, sinonim i cilësisë së lartë, është i specializuar në dyer dhe dritare nga aliazh alumini të brendshëm dhe të jashtëm.Udhëtimi ynë është formuar nga vizioni i një sipërmarrësi të zellshëm kinez - Jacky.Le të thellohemi në historinë tonë:

Ekspertiza e Jacky: Me një sfond në industrinë e ndërtimit, Jacky zotëron një përzierje unike të ekspertizës dhe pasionit për dizajnin e shtëpisë.Shkathtësia e tij krijuese shtrihet në përzgjedhjen dhe dizajnin e përpiktë të dritareve dhe dyerve.
Vizioni i Oneplus:
Bashkëpunimi: Oneplus synon të bashkëpunojë me projektues, arkitektë dhe pronarë shtëpish inovativë.Së bashku, ne krijojmë ambiente të ngrohta dhe komode në shtëpi për klientët tanë të çmuar.
Udhëheqja e industrisë: Nëpërmjet përpjekjeve kolektive të ekipit të Oneplus, ne aspirojmë të japim një shembull për të gjithë industrinë.Angazhimi ynë për përmirësimin e shtëpisë me porosi në sektorin e dritareve dhe dyerve na shtyn përpara.

 • Zgjidhje holistike: Qëllimi ynë përfundimtar është të jemi një ofrues shërbimi me një ndalesë për zgjidhjet e brendshme dhe të jashtme të shtëpisë.Mësimi i vazhdueshëm dhe përpjekja e palëkundur na udhëheqin teksa përpiqemi të rrisim rehatinë dhe sigurinë për klientët tanë.
 • Bashkohuni me ne në këtë udhëtim transformues, ku cilësia, inovacioni dhe dizajni i përqendruar te klienti konvergojnë.

Udhëtimi i Jacky: Nga fillimet e përulura te dritaret dhe dyert novatore

Në një fshat të vogël në Kinën jugore, qëndronte një shtëpi modeste e mbuluar me tjegulla me dritaret e saj prej druri të gërryera.Dimri solli erëra rrëqethëse që depërtonin nëpër të çara, duke gdhendur kujtime në zemrën e Jacky.Pavarësisht vështirësive të tyre, ngrohtësia dhe kujdesi i familjes nxiti dëshirën e Jacky-t për të përmirësuar kushtet e tyre të jetesës.

Vite më vonë, Jacky u diplomua nga universiteti dhe hyri në industrinë e ndërtimit, i ushqyer nga një ëndërr.Kërkimi i tij i pamëshirshëm i njohurive e bëri atë të eksploronte teknologji të avancuara të dyerve dhe dritareve nga jashtë, duke i përzier ato pa probleme me metodat e prodhimit vendas.Nëpërmjet përparimeve të vazhdueshme, Jacky arriti një bashkim të dizajnit funksional dhe profileve elegante për dyer dhe dritare - një risi që ofron performancë të nivelit të lartë.

Vizioni i Oneplus

Komoditeti dhe Siguria: Oneplus synon të krijojë zgjidhje dyersh dhe dritaresh që ofrojnë rehati dhe siguri të pashembullt.Të dashurit, miqtë dhe shokët tani mund të ndihen të qetë brenda shtëpive të tyre.
Ndikimi global: Jacky bashkëpunon me stilistë, arkitektë dhe kontraktorë novatorë për të shfaqur kreativitetin, inteligjencën dhe kulturën e Kinës.Produktet tona tërheqëse përfshijnë dizajnin më të avancuar, duke vendosur standarde të reja në mbarë botën.
Siguria dhe Performanca: Dritaret dhe dyert e Oneplus i përmbahen standardeve më të larta të sigurisë dhe performancës, duke përmbushur nevojat e ndryshme të përdoruesve nëpër rajone.
Ëndrra e Jackyispër të ofruar zgjidhjet më të mira të dritareve dhe dyerve për çdo përdorues.
 

Xheki