За компанијата

Горди сме на фактот дека Oneplus е квалитетен бренд на прозорци

Ние не правиме само одлични прозорци и врати отпорни на урагани, туку цврсто се фокусираме на безбедноста и иновациите за да ја водиме индустријата.Во 2008 година, почнавме да го проучуваме пазарот и прецизно имавме за цел да се фокусираме на истражување и развој на интелигентни прозорци и врати од висока класа.Имаме повеќе од дваесет патенти и ни се доделени голем број кредити, како што се Националното претпријатие за висока технологија, малите и средни претпријатија за наука и технологија…

  • за-нас-
  • te1