Ngaropea Laminated Kaca Prefab House Sunroom aluminium Taman Veranda Villa sunroom

Pilari ningkatkeun kebon anjeun sareng nyiptakeun rohangan anu tenang anu berinteraksi sareng lingkungan alam anjeun?Sunroom inovatif mangrupa pilihan pangalusna anjeun.Struktur arsitéktur anu serbaguna sareng ramah lingkungan ieu dirarancang pikeun nyayogikeun kanyamanan anu optimal bari sacara lancar ngahubungkeun anjeun sareng alam.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Jumlah modél: Panonpoé, Greenhouse
Pola bubuka: Horizontal
Gaya Buka: panto ngageser
Fitur: Taman outdoor
fungsi: Insulasi termal sareng tahan cai
Kamampuh Solusi Proyék: desain grafis, Desain modél 3D, total solusi pikeun proyék-proyék, Palang Kategori Konsolidasi
Profil Aluminium: Kandel 3.0mm ; Aluminium Extruded pangsaéna
Hardware: Cina Top Brand Hardware Asesoris
Warna pigura: Kopi / kulawu
Ukuran: customer Made / Ukuran baku / Odm / spésifikasi klien
Molding hateup: Datar, Sipit
Bahan pigura: Aluminium Alloy
Kaca: IGCC / SGCC Certified pinuh Tempered insulasi Kaca
Gaya kaca: Low-E / Tempered / Tinted / Laminated
Kaca laminasi: 5*0.76pvb*5/5*1.14pvb*5
Panjang sareng Lebar Max: 6m
OEM / ODM: Bisa ditarima
Jasa saatos-jualan: rojongan teknis online
Aplikasi: Kantor Imah, Perumahan, Komersil, Villa
Gaya Desain: Modern
Bungkusan: Dipak kalawan 8-10mm katun mutiara, dibungkus dina pilem, pikeun nyegah karuksakan nanaon
Paket: Pigura kai

Rincian

A sunroom mangrupakeun tambahan serbaguna pikeun taman mana wae, boasting kombinasi unik tina fungsionalitas jeung gaya.Sayogi dina desain klasik sareng modéren, anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng rasa pribadi anjeun sareng suasana taman.Naha anjeun resep desain Cina anu elegan atanapi ngan ukur desain Éropa modéren, kamar panonpoé pasti nambihan sentuhan glamor kana rohangan luar anjeun.

Lamun datang ka fungsionalitas, sunroom kami unggul dina sagala hal.Luhureun strukturna tiasa disaluyukeun salaku luhur datar atanapi gable, ngamungkinkeun anjeun cocog sareng arsitéktur kebon anjeun anu tos aya atanapi ngajalajah kemungkinan desain énggal.Leuwih ti éta, éta dijieun tina bahan kualitas luhur nu mastikeun durability, sahingga tahan ka sagala rupa kondisi iklim.

Sunroom henteu ngan ukur nyayogikeun rohangan anu nyaman pikeun nikmati kebon tapi ogé nyayogikeun insulasi termal anu saé.Naha kabur tina panas usum panas atanapi tetep nyaman dina usum tiis, anjeun tiasa nikmati mangpaat lingkungan suhu anu dikontrol sapanjang taun.Salajengna, struktur anu luar biasa ieu nunjukkeun kamampuan transmisi cahaya anu luar biasa, ngamungkinkeun sinar panonpoé anu seueur nyaring, nyiptakeun rohangan anu terang sareng ngondang.

tgr1
tgr2

Desain multifungsi ruang panonpoé mere ilham kamungkinan pamakean anu henteu terbatas.Éta tiasa dianggo salaku rohangan anu damai pikeun bersantai di tengah alam, atanapi tiasa dirobih janten kantor bumi anu séhat, diajar, atanapi kebon jero ruangan.Pilihan ngan diwatesan ku imajinasi anjeun.

Salian mangrupa geulis tur serbaguna, sunrooms mangrupa pilihan ramah-eco.Desain sustainable na ensures pangaruh minimal dina lingkungan, sahingga hiji pilihan pinter pikeun individu eco-sadar.

Ngalaman campuran sampurna gaya, kanyamanan, sareng kelestarian lingkungan di kamar panonpoé anjeun.Nangkeup kaéndahan kebon anjeun sareng nyiptakeun rohangan anu harmonis dimana anjeun leres-leres tiasa nyambung sareng alam.Ningkatkeun kebon anjeun ayeuna sareng nangkeup dina perjalanan katenangan, inspirasi, sareng rélaxasi.


  • saméméhna:
  • Teras: