Pitakonan

FAQ kanggo Windows lan Lawang

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrikan lawang & jendela, khusus ing manufaktur produk aluminium kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing lapangan iki.Sampeyan olèh ngunjungi pabrik kita dumunung ing Foshan City Provinsi Guangdong.

Kepiye carane ngerti rega sampeyan?

Rega kasebut adhedhasar syarat khusus para panuku, mula menehi informasi ing ngisor iki kanggo mbantu menehi rega sing akurat kanggo sampeyan.
1) Gambar, dimensi, jumlah, lan jinis;
2) Werna pigura;
3) Jinis kaca lan kekandelan lan werna.

Apa wektu timbal sampeyan?

38-45 dina gumantung marang simpenan ditampa lan toko drawing signature, minangka profil extrusion perlu 25 dina kanggo tekan kita.

Apa sampeyan nampa desain lan ukuran sing disesuaikan?

Iya tenanan.Desain lan ukuran kabeh miturut pilihan sing disesuaikan karo pelanggan.

Apa umume kemasan sampeyan?

Kaping pisanan, dibungkus nganggo katun mutiara, banjur kabeh ditutupi film pelindung, lan kabeh jendhela lan lawang bakal dibingkai kayu kanthi wutuh, supaya ora mlebu ing wadhah kasebut.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

Biasane, 30% T / T simpenan, 70% pembayaran imbangan sadurunge pangiriman.

FAQ kanggo profil Aluminium

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrikan lawang & jendela, khusus ing manufaktur produk aluminium kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing lapangan iki.Sampeyan olèh ngunjungi pabrik kita dumunung ing Foshan City Provinsi Guangdong.

Apa aku bisa duwe sampel?

Ya, kita bisa ngirim sampel kanggo mriksa kualitas.

Suwene garansi produk sampeyan?

Garansi profil aluminium beda karo produk liyane amarga mung ana produk sing mumpuni lan ora nduweni kualifikasi, mula, pabrik kudu verifikasi manawa syarat pelanggan bisa ditindakake sadurunge menehi conto, lan conto kasebut dileksanakake kanthi ketat ing pasca produksi.

Apa wektu timbal?

Sample kudu 10-15 dina, produksi massal butuh 8-10 dina, produksi akeh njupuk 15-20 dina, adhedhasar jumlah pesenan lan panjaluk pesenan.

Kepiye carane ngerti rega sampeyan?

A: Rega adhedhasar syarat khusus para panuku, mula menehi informasi ing ngisor iki kanggo mbantu menehi rega sing akurat kanggo sampeyan.
1) Materi salib-bagean;
2) Cara perawatan lumahing;
a.Elektrostatik Powder Coating;
b.Ngoksidasi;
c.lapisan fluorokarbon;
d.Bahan sing ora mbutuhake perawatan permukaan;

Sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM / ODM?

Ya, kita lagi sambutan OEM pesenan.Kita duwe pengalaman OEM / ODM profesional lengkap sajrone pirang-pirang taun.

Apa umume kemasan sampeyan?

Dikempalken ing karton utawa shrink-kebungkus.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

Biasane, 30% T / T simpenan, 70% pembayaran imbangan sadurunge pangiriman.

MOQ

Profil Aluminium:

1: Sembarang jumlah pesenan cilik mesthi paling apik.
2: Nanging biasane biaya kanggo jumlah pesenan 1x40'or1x20'container sing paling murah.40' babagan 20-26ton lan 20' babagan 8-12ton.
3: Biasane yen siji set perkakas die cetakan rampung 3-5tons banjur ora ana biaya jamur mati.nanging ora masalah.kita uga bakal bali maneh dhuwit jamur mati sawise jumlah pesenan rampung 3-5tons ing 1 taun.
4: Biasane siji set die cetakan rampung 300kgs banjur ora ana biaya mesin sing ditambahake.
5: Aja padha sumelang ing bab sing bisa aran bebas milih lan konfirmasi sing perlu jumlahe pesenan.Oalah, aku bakal nyoba nyedhiyakake sampeyan kanthi rega paling murah.

Windows lan lawang: Ora MOQ